Župany na podzim a zimu

Pánské a dámské župany

Teplé letní dny jsou ty tam a přiblížila se zima. Je potřeba sáhnout po hřejivém županu. Měkké huňaté župany a další hřejivé župany čekají jen na Vás. A výběr bude opravdu pestrý.

Soft huňaté-měkké župany

Župany z hebkého plyše s vlasem delším než 3 mm Vás dokonale zahřejí a jejich hebkost Vás dostane. Bývají vyrobeny z polyesteru. Jako novinky jsme přijali tyto modely: Kola se srdíčky, Kola s puntíky, Diana tyrkysový,  Pomněnka a další. Každý zmrzlík by měl mít doma alespoň jeden hřejivý huňatý župan.

kolaAlexdarcydean

Velurové župany

Tento hebký materiál si zamilujete. Připomíná samet, je vybavený krátkým vlasem a dokáže zahřát po koupeli. Vyhledávají jej jak ženy, tak i muži. Jeho předností je, že zbytečně nepřidává kila. Jedná se o velurový župan jako Begónie, Janek, Leon, Radana, Edward a další.

begonieedwardsabibonjour

Vlněný župan

Vlněný župan je originální kousek, který musíte mít. Námi prezentovaný župan Timea je vyrobený ze směsi pravé vlny, akrylu a mohéru.

timea

Termofroté župany

Termofroté pánské a dámské župany jsou typické hřejivou rubovou vrstvou: česaným vlasem, anebo fleecem. K dispozici jsou tyto župany: Megan, Lobelia, Lukas, Bonjour a další.

MeganKrokusLobeliaLukas