Plavky na léto 2018

Hledáte krásné plavky na Vaši vysněnou dovolenou? Nemůžete se rozhodnout, které by Vám nejlépe padly? Začtěte se tedy do následujících řádků, kde Vám uvedeme tipy na plavky na léto, které Vám dokonale padnou na míru. V létě 2018 jedou výrazné vzory a neonové barvy, okázalé netradiční střihy i oblíbené push-up podprsenky. Vyzkoušejte i Vy plavky z naší nabídky na Prádlo ELEGANT.cz

Normální postava

Pokud nemusíte na svém těle maskovat žádné faldíky, máte vyhráno. K dispozici je pro Vás velké množství a variant plavek. K oblíbeným patří samozřejmě bikiny, ale plavky s velikostí od S až po XL je na výběr celá řada: jednodílné plavky, monokiny a tankiny. Koupit si můžete různou velikost horního a dolního dílu, stejně jako náhradní černé kalhotky, které se budou výborně hodit na dovolené. K mání jsou také skvělé plážové doplňky včetně parea, plážové sukně a tuniky na pláž.

Plnoštíhlá postava

Dámy baculky si poslední dobou velice oblíbily tankiny, které nejenže skvěle vypadají, ale také dobře maskují drobné nedokonalosti postavy a mají zeštíhlující efekt. K opravdovým skvostům v naší nabídce patří ale i nadměrné jednodílné plavky. Na výběr jsou jak elegantní jednodílné plavky, tak i sportovní plavky. Plavky jsou ve velikosti 2XL až 6XL.

Pokud trávíte dovolenou v hotelu, můžete si pořídit také župan. Bude Vaši pravou rukou na každý den. V našem e-shopu naleznete celou řadu vkusných lehkých županů vhodných na léto.