Župany na léto: satén a viskóza

Letní horka bývají často úmorná. Proč si tedy nedopřát trochu luxusu v županech s chladivým efektem? Jedná se o saténové župany a župany z viskózy, tzv. luxusní župany. Krásně vypadají také jako komplet s košilkou a pyžamem. Do nabídky jsme zařadili jen ověřené evropské značky DKaren, DeLafense, Miran a Kalimo. Župany jsou k dispozici ve třech různých délkách – 90, 115 a 130 cm.

Saténové župany vytvářejí lichotivé odlesky. Působí luxusně a žensky. Na těle splývavý satén téměř necítíte. Je mimořádně lehký, měkký a na vnitřní straně hladký. Naše župany jsou vyhotoveny se skrytými kapsami, zavazují se na pásek a rukávy jsou ve ¾ délce, anebo dlouhé. Výběr je opravdu pestrý. Romantickým dojmem působí krajka.

Viskózová tkanina je velice podobná bavlněné, ale nežmolkuje se a poskytuje chladivý efekt. Pořídit si župan je možné v různém barevném provedení: červený, vínový, bílý, černý, tyrkysový, korálový, apod. Viskózové župany jsou k dispozici až do 5 XL.

Pokud chcete mít dokonale sladěný outfit, pořiďte si také košilku nebo pyžamo stejného barevného provedení a ze stejného materiálu jako komplet.