Tenké dámské župany pro radost

S jarem přichází oteplení a často i nový svěží vánek do našeho šatníku v podobě nových úlovků. Platí to i pro župany. V květnu už huňatý župan pomalu odkládáme a hledáme méně hřejivé alternativy.

Viskózový župan bude skvělou variantou pro všechny, kteří milují hebkost přírodních materiálů a mírný chladivý efekt. Viskózové tkaniny nemění svůj tvar, dobře udržují barvy a nikdy se nežmolkují. Župany bývají vyhotoveny v jednobarevné verzi, často v kombinaci se svůdnou krajkou.

Saténový župan působí velice luxusním dojmem a bude ideálním společníkem pro teplejší dny. Jemnou splývavost saténu ocení ženy s vytříbeným vkusem. Vysoký lesk jeho lícové strany rozzáří obličej a podtrhne Vaši krásu. K dispozici jsou jednobarevné varianty saténových županů, často v kombinaci s květinovou krajkou.

Pro ženy, které preferují svobodu a volnost, se bude určitě hodit bavlněný župan s mladistvými výraznými vzory. Zvolit si tak můžete župan se vzorem srdíček, hvězdiček, pusinek, nápisů či romantických květů a navíc v různých líbivých barvách jako tyrkysová, fialová, růžová, modrá a zelená.

Naše župany nejsou fádní, naopak baví, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou dodávány od prestižních výrobců z EU. Na e-shop Prádlo Elegant je spolehnutí.